7 Ağustos 2013 Çarşamba

Zeytinyağlı Yaprak Sarma



1 adet orta boy kuru soğan
1 paket kuş üzümü
1 tatlı kaşığı tarçın
1 tatlı kaşığı yenibahar
3 yemek kaşığı zeytinyağı
2 tatlı kaşığı kuru nane
1 tatlı kaşığından daha az tuz
1 adet kesme şeker
Asma yaprağı
1,5 komposto kasesi pirinç
1,5 komposto kasesi sıcak su

Pişirmeden önce üzerine dökmek için:

2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tutam tuz
1,5 su bardağı sıcak su
Soğan yemeklik doğranır ve zeytinyağı ile pembeleşinceye kadar kavrulur. Kuş üzümü eklenir... tarifin devamını Zeytinyağlı Yaprak Sarma başlıklı yazımızda bulabilirsiniz.

sarma , zeytin yağlı sarma , zeytin yağlı yaprak sarma

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder